Techniek

Technologie op het hoogste niveau
Moderne E-bikes met urban design

eFlow staat voor de moderniteit van ePower technologie en perfect afgestemde onderdelen op wielen in een urban design. Onze filosofie is een zorgvuldig uitgebalanceerde elektrische fiets, die garant staat voor de beste kwaliteit. Wij voorzien krachtige motoren met 250-500 Watt vermogen op onze E-bikes en Pedelecs.

eFLOW E-bikes en Pedelecs bestaan uit een onderhoudsvrij achterwielaandrijving met een compact design, voorzien van respectievelijk 36-48 volt met een capaciteit van 250-500 watt op alle modellen. De borstelloze motor heeft een breed snelheidsbereik en onderscheidt zich door een hoge snelheid/stabiliteit. Betrouwbaar, energie-efficiënt en krachtig rijden brengt zijn kracht zonder omweg, zoals een middenmotor op het asfalt. Een middenmotor is complex en vereist een speciale frame-vorm.

De achterwiel aandrijving van onze eFlow modellen is bijna stil en hij geeft de optimale tractie, dé E-bikes voor een sportieve rijstijl.

Uitermate betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de eisen van de moderne mobiliteit op de E-bike op een lange termijn.

Alle Pedelecs en S-Pedelecs door eFlow zijn uitgerust met een elektronische koppel sensor op uitval. De spanningsmeters meten van allerlei gegevens en worden binnen de seconde en doorgegeven aan het controlestation. Het systeem wordt op elk gewenst moment in kennis gesteld, over de hoeveelheid druk op de pedalen. Een efficiënte en homogene ontwikkeling van de de motordrager, heeft geen invloed van kracht door de installatie van de sensor op de vork-dropout.

E-bike is geen E-bike

Verschillende categorieën van de E-bike

E-bikes is de term voor fietsen met een elektromotor. Maar de ene E-bike is niet gelijk aan de andere E-bike, omdat fabrikanten en in het bijzonder de wet verschillende soorten onderscheiden. Afhankelijk van het type, is de E-bike legaal als een normale fiets (de zogenaamde Pedelecs) of er zijn speciale regels, over de verplichting van verzekering en rijbewijs (de zogenaamde snelle Pedelecs of S-Pedelecs). Beide soorten hebben we in het programma van eflow, beide typen stuurprogramma ondersteunen alleen wanneer je kracht zet op de pedalen. Een sensor meldt de crank beweging in de besturing van het systeem, die op zijn beurt signalen naar de motor stuurt om ondersteuning te leveren.

De S-pedelec

Een E-bike met meer tempo

Snel Pedelec of S-Pedelec wordt niet juridisch behandeld als een fiets. Zijn motor mag niet groter zijn dan een maximaal nominaal continu vermogen van 500 watt, het steunt ook het stuurprogramma tot een snelheid van 45 km/h. De elektrische hulp is geboden door de motor alleen zolang de bestuurder zelf kracht op de pedalen levert. De bestuurder van een S-Pedelecs moeten minstens 16 jaar oud en in het bezit van een rijbewijs van klasse B, hij of zij moet ook goede beschermende helm dragen. De S Pedelec komt met een typegoedkeuring of individuele goedkeuring, van de fabrikant vereist een verzekering én nummerplaat. Anders is fietsen niet toegestaan met een S-Pedelec, zelfs als ze zijn vrijgegeven voor bromfietsen.

De pedelec

Een E-bike als een fiets

de Pedelec is een vorm van E-bikes, die juridisch behandeld als een conventionele fiets. De elektromotor mag niet meer dan een maximaal nominaal continu vermogen van 250 watt hebben, ook helpt het de bestuurder tot een maximumsnelheid van 25 km/h. De besturingselektronica schakelt over naar de motor alleen wanneer de bestuurder zelf kracht op de pedalen zet. Uitzondering is de zogenaamde versnelling of duwen van hulp, waarmee je een hulp krijgt tot een snelheid van 6 km/h. Aangezien de Pedelec juridisch gelijkwaardig met de fiets is, is er geen verzekering, geen rijbewijs nodig en ook geen leeftijdsgrens. Een helm moet niet ook gedragen worden, maar net als bij een normale fiets, is het raadzaam op bescherming te dragen.

eFlow

Met achterwielmotor

E-bikes werkt met achterwiel-motor/aanvrijving op de E-bikes. Er zijn drie soorten elektromotoren, front-, Midden- en achterwiel-motor. Terwijl de front-motor, die op de naaf van het voorwiel zit, minder en minder te zien is, zijn het de centrale en de achterwiel gemonteerde motoren, die het beeld bepalen. Beide systemen hebben hun voordelen en nadelen, met de motor zendt haar ondersteuning door middel van een overbrenging naar de achterzijde terwijl de achterwiel motor deze ondersteuning rechtstreeks overbrengt.

Op onze E-bikes en Pedelecs vind je krachtige motoren met 250-500 Watt. De borstelloze motor heeft een breed snelheidsbereik en onderscheidt zich door een hoge snelheid/stabiliteit. Betrouwbaar, energie-efficiënt en krachtig rijden brengt zijn kracht zonder omweg, zoals een middenmotor op het asfalt.

Een middenmotor is complex en vereist een speciale frame-vorm. De achterwiel aandrijving van onze eFlow modellen is bijna stil en hij geeft de optimale tractie, dé E-bikes voor een sportieve rijstijl.

Meesters in betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de eisen van de moderne mobiliteit op de E-bike op een lange termijn. Onze motoren werken efficiënt en uniform, zodat de drive zonder te stotteren werkt.

Onderdelen

Zorgvuldige keuze, hoge betrouwbaarheid

De onderdelen onze E-bikes zijn in Berlijn zorgvuldig en met liefde voor detail ontwikkeld. Een hoog kwalitief frame met een modern, urban design evenzeer als de krachtige aandrijving zijn onderdeel van het geheel.

Niet minder zorgvuldig, selecteren we de onderdelen die wij gebruiken voor het assembleren van onze Pedelecs en S-Pedelecs. We gebruiken alleen onderdelen uit onze eigen productie en degelijke bekende producenten die voldoen aan onze vereisten en van E-bikes. Dus, alle eFlow modellen zijn voorzien van betrouwbare derailleurs van Shimano, moderne hydraulische schijfremmen bieden de beste functie in alle omstandigheden, zijn uiterst betrouwbaar, ontwikkelen hoge stopkracht gevoelig. Ze worden geleverd door de fabrikanten van de Duitse traditie Magura en Shimano. De brede banden van SCHWALBE bieden comfort, ze rollen gemakkelijk en bieden goede grip om de ondersteuning van de motor op de weg over te brengen.

eFlow E-bikes die volledig uitgerust zijn worden van een kwalitatief hoogwaardige drager van Racktime en moderne LED verlichtingssystemen door supernova voorzien. Ook deze namen staan voor de beste kwaliteit, daarom vindt u ze onder anderen op elke E-bike door eFlow.

Innovatief

Modern uitgeruste E-Bikes

eFlow E-bikes bestaan uit een hip & dynamisch design in functie van hun kracht en snelheid. Centraal staat de omvangrijke zitbuis met geïntegreerde batterij, de ruggengraat van onze E-bikes. Het verhoogt de stabiliteit van het frame, en dus de veiligheid van de gehele E-bikes.

Draagt ook bij aan het harmonieuze uiterlijk van E-bikes door eflow, dat de batterij niet als aanhangsel is maar een integraal onderdeel van het gehele systeem. Niet alleen de batterij is geïntegreerd, ook de bekabeling is uitgevoerd in het kader van E-bikes en ondersteunen zo het uiterlijk zeer schoon en netjes. De achterwiel motor integreert ook harmonieus in het silhouet van onze Pedelecs en S-Pedelecs.

Chic en modern, het stabiliteits- en kwalitatief hoogwaardige afwerking zijn onderdeel van het integrale ontwerp van eflow modellen. Een fiets moet licht zijn en delicaat, een eFlow moet sterk en stabiel zijn.