eSocialBike

Moderne & communicatieve app met veel mogelijkheden

Met de eSocialBike app maakt u uw Smartphone een communicatie-middel en de brug tussen u en uw E-bike. Via Bluetooth verbindt de app met de eFlow, uw Android of iOS smartphone in het navigatiesysteem toont de batterij status of geeft toegang tot andere functies. Bovendien kan een diagnostelling op afstand worden uitgevoerd via de eSocialBike app, zodra eroptreden foutmeldingen op uw eflow. U kunt ook gereden trips, bereikte doelstellingen, of milieu besparingen delen via het netwerk van de app eSocialBike met uw E-bike. Nadat u de app hebt gedownload en gestart, bent u slechts een paar stappen verwijderd van het hele scala van opties en toepassingen die beschikbaar zijn. Uw Smartphone op de fiets is de weergave van snelheidsmeter, begeleiding, het diagnostisch hulpprogramma of de verbinding met de service of uw E-bike-Gemeenschap.

Cloud technologie - verbinding met de wereld

Je Smartphone is verbonden met eflow via het Internet en bied online toegang tot alle functies van de eSocialBike-app. U heeft geen verdere toestellen nodig om het volwaardige scala te gebruiken. Communiceren met de klantenservice, opslaan en beheren van uw gegevens, het aantal trips en de ervaringen met uw vrienden. -Het is niet nodig te zoeken naar webpagina's, zoeken naar e-mailadressen of telefoonnummers of andere moeizame contactmogelijkheden - eenvoudig, snel en praktisch.

Service en ondersteuning - snellere service

Via direct contact met de E-bike app- customer service helpen wij u, zelfs als een probleem optreedt op het meest onwaarschijnlijke geval met uw E-bike, de eSocialBike-app, die als standaard is geïnstalleerd in alle modellen van eflow meld een fout rechtstreeks naar de klantenservice. Een eflow medewerker zal dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om te helpen uw probleem op te lossen. Een nieuw bericht van ons wordt direct in het postvak in van de app getoond.

Informatie - nieuws in één oogopslag

Met de eSocialBike app via u smartphone -op de fiets- bent u volledig op de hoogte e-bike trip, in de snelheidsmeter weergave ziet u gegevens zoals snelheid, afstand, lengte en duur van uw reis. In de kaartweergave, ziet u uw exacte positie en helpt met het vinden - navigatie par excellence- naar de kortste route van uw bestemming. Het diagnosescherm van de app toont u ook nauwkeurige informatie over de batterij van uw eflow E-bike.

ENZ... Delen met de wereld

E-bike ervaringen met vrienden delen via de eSocialBike app, u kunt uw reizen delen met u vrienden via verschillende kanalen. U kunt kilometers, dus punten verzamelen en beloond worden, de app berekent ook uw CO2-besparing op basis van uw eflow E-bike. Dan kunt u dit delen met je vrienden, in de Gemeenschap van de eflow of op Facebook en Twitter. Moderne mobiliteit in detail.

eSocialBike
eSocialBike
eSocialBike