eFlow ER-5

de krachtpatser

Maar liefst 500 watt levert de motor van de ER 5, die u tot een snelheid van 45 km/u ondersteunt. Met de S-Pedelec bent u bijzonder snel op de weg. De stedelijke, sportieve stijl en zorgvuldig geselecteerde componenten zijn kenmerkend voor de filosofie van eFlow. Deze snelle e-bike is volledig uitgerust met spatborden, verlichting en bagagerekken. De ER 5 is ideaal voor de stad, op weg naar het werk, om te winkelen of vrije tijd. Regen noch duisternis zal uw rijplezier beperken omdat deze ER 5 volledig is uitgerust met hoge kwaliteitsonderdelen. Natuurlijk heeft de ER 5 een StVZO goedkeuring en voldoet aan alle eisen die wettelijk opgelegd aan een S-Pedelec. De technische uitrusting voldoet gemakkelijk aan de eisen van de hogere snelheid. De ER 5 vereist een verzekering en nummerplaat.

eFlow ER-2/ST

de enduro

De diepe instap van ER 2/ST maakt het op- en afstappen bijzonder comfortabel. Waardoor het model ER 2 dankzij de Pedelec een extra groot bereik heeft. Voor sportief design en krachtige aandrijving van de Pedelec zijn zorgvuldig geselecteerde componenten samengevoegd met permanent betrouwbare werking.

De ER 2/ST is zo eenvoudig zijn tegenhanger ER 2, een levendige e-bike voor snelle uitstapjes in de stad en het land. Power, bereik en het sportieve design zijn de bepalende kenmerken van onze ER 2/ST. De sterke drive duwt de Pedelec bijna geruisloos naar voren. De veelzijdigheid van het assortiment ER 2/ST omvat alle eisen in de stedelijke omgeving. Het brengt je altijd veilig naar je bestemming zonder de sportiviteit te kort komen.

eFlow ER-2

de kilometer-eter

De ER 2 onderscheidt zich niet alleen met een sportief design, de Pedelec biedt ook nette kracht en scoort met extra groot bereik. Met de ER 2 bent u in de stad ook snel onderweg, zoals op uitgebreide reizen in het buitenland. Ook straalt de lichtste E-bike in het gamma van eflow met zorgvuldig geselecteerde onderdelen.

Kracht, bereik en het sportief design zijn de belangrijkste kenmerken van de ER 2. De sterke drive duwt de Pedelec bijna geruisloos naar voren. De veelzijdigheid van het assortiment ER 2 omvat alle eisen in de stedelijke omgeving. Het brengt je altijd veilig naar je bestemming zonder de sportiviteit te kort komen.

eFlow CR-2/ST

de dagelijkse partner

Met de CR 2/ST U kunt genieten van alle voordelen van het model CR 2, zijn lage instap maakt het op- en afstappen bijzonder comfortabel. Snel, effici├źnt en comfortabel vliegt u met deze Pedelec door de stad, spatborden en verlichting maken het wiel alle weersomstandigheden en 's avonds zichtbaar.

De stabiele bagagedrager brengt tassen & Co. grip. Deze E-bike voor dagelijks gebruik is leuk dankzij comfortabele handling, hoge betrouwbaarheid en laag energieverbruik. Dankzij de aflopende bovenbuis is de CR- 2/ST bij uitstek geschikt om te rijden met een rok of jurk. De apparatuur voldoet aan de eisen van de StVZO, dag en nacht, zon, wind en regen, kunt u een beroep doen op de lijn om uw eFlow CR 2/ST. Rock solide, robuust en betrouwbaar!

eFlow CR-2

de stadsfiets

De CR- 2 is de perfecte pedelec voor de stad, snel en economisch bereikt u uw bestemming. Krachtige schijfremmen bieden veiligheid, dankzij de spatborden en een kwalitatief hoogwaardig verlichtingssysteem bent u zelfs bij regen en duisternis veilig. Een stabiele bagagedrager draagt uw bagage, op de weg naar het kantoor, winkelen of op de reis in het weekend.

Deze E-bike voor dagelijks gebruik is leuk dankzij comfortabele handling, hoge betrouwbaarheid en laag energieverbruik. De apparatuur voldoet aan de vereisten van het StVZO, dag en nacht, zon, wind en regen kunt u over de volledige lijn op uw eflow CR-2 vertrouwen. Ijzersterk, duurzaam en betrouwbaar!

eFlow CM-2

de e-mountainbike

Met dit extra frisse mountainbike model biedt eFlow, voor het seizoen 2016, ook voor ieder terrein het juiste voertuig aan. Nieuwe functies in aanvulling op de sportieve geometrie en de hoge kwaliteit mountainbike onderdelen het gloednieuwe centrum rijden van Continental. Eflow gebruik in de ER en CR modellen op de krachtige directe aandrijving in de achterkant van het eigen huis, dus komt met mountainbikes van de elektrische Conti-Motor gebruikt. Samen vormen de 250 Watt aandrijving in de trapas en de 417 WH batterij in het zadel een gesloten eenheid en optimaliseren van de gewichtsverdeling van de fiets.

De CM2 hardtail is een droom op vloeiende paden en is met de 100mm verende voorvork nog moeilijker terrein meester. Het is met brede banden (2.4) heerlijk comfortabel, terwijl de traditionele kettingoverbrenging zorgt voor de gebruikelijke levendigheid. Met de 11 speed overbrengingsverhouding zijn de eflow mountainbikes de trend, met minder kettingsbladen om te zorgen voor volledige flexibiliteit Dankzij het lage zwaartepunt, rijden de CM2 modellen evenwichtig en behendig.

eFlow UM-2

de retrofiets

Aangedreven door een centrale motor van ContiTech (250W) en voorzien van een 604Wh sterke batterij. Deze is onzichtbaar geïntegreerd in het retro-frame. De NuVinci N380 achternaaf zorgt voor een harmonieus geheel met de Continental Drive.

eFlow UM-2 Classic

de klassieker

Aangedreven door een centrale Continental (250W) motor, Shimano Alfine 8 speed achternaaf en ketting die zorgen voor een traploos schakelsysteem. De UM-2C heeft een breed snelheidsbereik en hoge rijstabiliteit.

eFlow CR-2 S1

de moderne fiets

Diegenen die beweren dat uiterlijk niet belangrijk is, heeft de CR-2/S1 nog niet gezien. Een echter karaktertype. Zijn sportieve retrodesign en riemaandrijving overtuigen op het eerste zicht. Met de CR-2/S1 krijg je snelheid in huis, die perfect afgestemd is voor de steden.